Фінал ЛЧ: стало відомо, скільки вболівальників відвідало Україну

Читать на русском
Співробітники Держприкордонслужби станом на 28 травня оформили на виїзд із країни понад 30 500 учасників та уболівальників фіналу Ліги чемпіонів.

В Україні побували понад 30 тисяч уболівальників та учасників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 28 травня, повідомляє ДПСУ.

Очільник УЄФА прокоментував фінал Ліги Чемпіонів у КиєвіПрезидент УЄФА Олександр Чеферін вважає, що при організації фіналу Ліги Чемпіонів в Києві не було жодної помилки.

Відзначається, що, як і прибуття, їх оформлення на виїзд з України переважно проходило у столичних аеропортах, а також в аеропортах Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська.

Також велика кількість уболівальників вибула через автомобільні пункти пропуску автобусами, автомобілями, невеликими організованими групами через західну ділянку кордону.

«Співробітники Держприкордонслужби оформили на виїзд із країни більше 30 500 учасників і уболівальників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА», - повідомили у відомстві.

Раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що за час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві в поліцію надійшло 71 звернення іноземних громадян, з них 20 мають ознаки кримінального злочину.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: