Очільник УЄФА прокоментував фінал Ліги Чемпіонів у Києві

Читать на русском
Президент УЄФА Олександр Чеферін вважає, що при організації фіналу Ліги Чемпіонів в Києві не було жодної помилки.

Президент УЄФА Олександр Чеферін вважає, що при організації фіналу Ліги Чемпіонів в Києві не було жодної помилки.

Про це пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що Україна проведе фінал Ліги чемпіонів 2018 року на високому рівніСказано 15 вересня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«Хотів би подякувати Києву і меру Віталію Кличку за відмінну організацію фінальних матчів Ліги Чемпіонів. Не треба забувати, що це - найбільша спортивна подія світового рівня, яку нелегко організувати. І вчора, і в попередні дні не було жодної помилки», - сказав Чеферін, під час зустрічі з мером Києва Віталієм Кличком, повідомляє прес-служба КМДА.

Він також додав, що, якщо місто змогло прийняти таку велику подію, як фінал Ліги Чемпіонів, то воно зможе організувати будь-який захід.

У свою чергу Кличко висловив думку, що «все пройшло дуже добре».

«Так, ми хвилювалися, адже подій подібного рівня в Києві, в Україні до цього не відбувалося. Але ми доклали всіх зусиль, ретельно готувалися, і ми впоралися», - сказав він, подякувавши правоохоронцям за злагоджену і професійну роботу.

Нагадуємо, 26 травня в Києві на НСК Олімпійський пройшов фінальний матч ЛЧ-2018 між англійським Ліверпулем і іспанським Реалом. Матч завершився перемогою мадридського Реалу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: