Фінал Ліги Чемпіонов у Києві: іноземні фани масово порушують правопорядок

Читать на русском
За останні три дні в Києві правоохоронці зафіксували 26 порушень правопорядку за участю іноземців.

За останні три дні в Києві зафіксувала 26 порушень правопорядку за участю іноземців.

Як пише «Слово і Діло», про це в суботу, 26 травня, повідомляє 112 Україна з посиланням на главу столичної поліції Андрія Крищенка.

Фінал Ліги чемпіонів 2018: Порошенко привітав команди і вболівальниківПрезидент України Петро Порошенко привітав команди і вболівальників фінального матчу Ліги Чемпіонів УЄФА у Києві

«За ці три дні у нас є 26 порушень за участю уболівальників, які прибули в Україну. У 15 випадках відкрито кримінальне провадження: 10 крадіжок, 2 хуліганства та 3 шахрайства», - зазначив Крищенко.

Для охорони громадського порядку в столиці залучили більше 12 тисяч осіб: 6 тисяч поліцейських, 4 тисячі нацгвардійців, 2 тисячі рятувальників, тисячу прикордонників.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, на фінал Ліги чемпіонів УЄФА в Києві вже прибули 18 тисяч іноземців. Тільки за останню добу було оформлено 8 тисяч осіб.

«Гості та вболівальники йдуть як невеликими, так і організованими групами. Основним видом транспорту, яким користуються громадяни, як і прогнозувалося, є літаки. Основний потік припадає на столичні аеропорти, але прибуття гостей футбольного свята також фіксується через аеропорти Львова, Одеси, Харкова та Івано -Франківська. Крім того, чимало вболівальників добираються до Києва автобусами через пункти пропуску на кордоні із країнами ЄС», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у ніч на 25 травня в Києві на уболівальників Ліверпуля напали близько 20 хуліганів у масках. Вони кидали в англійських фанатів столи і стільці. Уболівальники отримали порізи і рани голови і шиї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: