Як охоронятимуть фінал Ліги чемпіонів в Києві?

Читать на русском
Правоохоронці будуть робити все, щоб не допустити конфліктів і провокацій. За порядком стежитимуть 10 тисяч співробітників.

За порядком під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який пройде сьогодні увечері в Києві, будуть стежити 10 тисяч співробітників відомств системи МВС.

Про це повідомили в прес-службі столичної поліції, передає Слово і Діло.

«У другій половині дня і до кінця матчу за порядком стежать 10 000 співробітників всіх відомств системи МВС», - повідомили в поліції.

У відомстві також запевнили, що правоохоронці будуть робити все, щоб не допустити конфліктів і провокацій.

Раніше підрозділи МВС провели навчання і злагодження сил на НСК «Олімпійський».

«Ми провели вже багато потужних заходів, і у нас є досвід щодо забезпечення громадської безпеки. Уже рік ми використовуємо скандинавський досвід забезпечення правопорядку, залучаємо фахівців з Консультативною місії ЄС», - розповів перший заступник міністра Сергій Яровий.

«Охорона стадіону, стюарди і правоохоронні органи повинні тісно взаємодіяти, відстежувати накопичення перед турнікетами відвідувачів», - додав він раніше.

Крім того, за його словами, з уболівальниками постійно працюють поліцейські групи комунікації, а також передбачені резерви для розосередження громадян.

Також повідомлялося, що за порядком під час фіналу Ліги чемпіонів в Києві будуть стежити 12 тисяч правоохоронців.

Відзначимо, в Національній поліції розповіли, скільки вболівальників приїдуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів. За оцінками, це не менш 60000.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: