У Києві через фінал Ліги чемпіонів змінять графік роботи метро

Читать на русском
В ніч з 26 на 27 травня робота столичного метрополітену буде продовжена на три години. А станція Олімпійська буде закрита на вхід і вихід.

У Києві у зв'язку з проведенням фіналу Ліги чемпіонів в ніч із 26 на 27 травня робота столичного метрополітену буде продовжена на 3 години.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 24 травня, повідомляє прес-служба КП Київський метрополітен.

Київ готується до фіналу ЛЧ: транспорт змінює маршрутиГромадський транспорт Києва змінить маршрути до фіналу Ліги чемпіонів, який пройде в столиці в суботу, 26 травня.

Так, станція «Олімпійська» буде закрита на вхід і вихід з 18:00 до закінчення руху поїздів. Наразі поїзди прямуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки.

Також 26 травня у зв'язку з проведенням масових заходів у місті можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій «Арсенальна», «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Палац Україна», «Площа Льва Толстого», «Поштова площа», «Контрактова площа», «Тараса Шевченка» та «Палац спорту».

Нагадаємо, громадський транспорт Києва також змінить маршрути до фіналу Ліги чемпіонів.

Раніше «Укрзалізниця» призначила швидкісні поїзди для перевезення вболівальників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА зі Львова до Києва.

Як відомо, зустріч між «Реалом» і «Ліверпулем» пройде 26 травня на стадіоні «Олімпійський» у Києві. «Реал» зіграє в фіналі Ліги чемпіонів утретє поспіль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: