Синоптик дала прогноз на фінал Ліги чемпіонів у Києві

Читать на русском
У суботу, 26 травня, в Києві буде сухо та прохолодно, під час матчу фіналу Ліги чемпіонів очікується 14-16 градусів тепла.

У суботу, 26 травня, в Києві буде сухо та прохолодно, під час матчу фіналу Ліги чемпіонів очікується 14-16 градусів тепла.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко.

Фінал Ліги Чемпіонів: фани «Реала» масово повертають квитки через ціни в КиєвіПонад 2,2 тисяч уболівальників Реала здали квитки на фінал Ліги чемпіонів УЄФА через проблеми з розміщенням в Києві.

За її даними, у четвер, 24 травня, у західних, північних, східних областях та на Запоріжжі пройдуть короткочасні дощі з грозами. А в центральних областях України та на півдні завтра без істотних опадів завтра.

«Температура повітря скрізь буде комфортною - вдень +24+28 градусів», - зазначила синоптик.

За її даними, у Києві 24 травня вдень чи в другій половині дня - дощ, гроза, максимальна температура повітря +26, +27 градусів.

Як зазначила Діденко, 25 травня, у п'ятницю, відчутно посилиться північно-східний вітер, а 26 травня, коли відбудеться фінал Ліги чемпіонів, у Києві - без опадів та прохолодно.

«Якраз перед цим пройде холодний атмосферний фронт, ми в суботу опинимося у ясному тилу фронту. Тому буде малохмарно сухо та прохолодно. Вдень 26 травня +18+20 градусів, надвечір, на час матчу +14+16 градусів», - повідомила синоптик.

Діденко також зазначила, що прогноз є попереднім і будуть уточнення.

Нагадаємо, громадський транспорт Києва змінить маршрути до фіналу Ліги чемпіонів, який пройде в столиці в суботу, 26 травня.

Також в Києві оголосили підвищений рівень терористичної загрози.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: