У мережі обговорюють відео погоні поліцейських за порушницею в Ржищеві

Читать на русском

Соцмережі сьогодні обговорюють відео погоні поліцейських за порушницею в Ржищеві. Правоохоронцям навіть довелося застосувати зброю.
Слово і Діло

У Ржищеві Київської області сталася погоня зі стріляниною. Поліцейські намагалися зупинити автомобіль, який своїми діями викликав підозру, однак водій проігнорував їхні вимоги.

Як пізніше з'ясувалося, порушниця, дівчина 1991 року народження, пошкодила патрульну машину й намагалася втекти. Щоб її зупинити, поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю.

Найцікавіше в цій історії – відео погоні, яке було оприлюднене в Facebook. На записі видно, як автомобіль їздить навколо клумби, а поліцейський намагається його зупинити й б'є по авто пістолетом. Відео активно обговорюють у соціальних мережах, докладніше – в огляді «Слова і Діла».

У Ржищеві дівчина влаштувала погоню: поліцейські застосували зброюУкраїнська правда

«Мені здавалося, що це просто веселе відео. Поки не з'ясувалося, що коп на самому початку намагається розбити вікно в машині порушниці АКСУ... в результаті чого впускає автомат їй на заднє сидіння. Досі регочу», – написав Віктор Трегубов.

«Пане Сергію Князєв (голова Національної поліції – ред.), за всієї поваги, за відсутність професіоналізму, за хаотичні постріли в центрі мають також нести відповідальність патрульні та керівництво поліції Ржищева», – написав Сергій Кириленко.

«Я думав, що це в Ржищеві на центральній площі кіно знімають. Ні, ну не можуть же так демонстративно серед білого дня стібатися над суворими копами. Здавалося навіть, що з особливим цинізмом, так би мовити. Виявилося, що не здавалося. Це дійсно погоня за злочинцем по-українськи! Дивитися на цей єралаш, нібито й смішно... Але щойно закінчується відео, до болю стає гірко. За поліцію, за реформи, за країну», – написав журналіст Костянтин Стогній.

«Та ще «погоня»! Ну, й хто тут за ким ганявся? Картинка поліцейської безпорадності. І тільки», – вважає журналіст Олександр Швець.

Нагадаємо, в Києві працівники Нацполіції після погоні затримали колишнього начальника патрульної поліції Харкова Євгена Мельника, який перебував п'яним за кермом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: