Екс-главу патрульної поліції Харкова спіймали п'яним за кермом: подробиці

Читать на русском
У Києві патрульні поліцейські з гонитвою затримали п'яним за кермом колишнього главу харківської поліції Євгена Мельника.

У Києві співробітники Нацполіції після погоні затримали колишнього начальника патрульної поліції Харкова Євгена Мельника, який перебував п'яним за кермом.

Про це повідомляє «Київ оперативний» в Facebook, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, молодий чоловік на Mitsubishi проїхав на заборонний сигнал світлофора біля ТРЦ Lavina.

«Коли затримали, він пручався, не виконував законні вимоги поліцейського, а потім ударив його в обличчя. Напад на співробітника поліції при виконанні службових обов'язків зафіксувала слідчо-оперативна група. Пан перебував з ознаками алкогольного сп'яніння. Проходити тест на місці на приладі Драгер відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. Каже, що знає легкий спосіб як визнати протокол недійсним», - повідомляє видання.

Поліцейське авто, яке супроводжувало кортеж президента, збило людину: реакція соцмережСьогодні вранці поліцейський автомобіль, який супроводжував кортеж Порошенка, збив людину. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

Уточнюється, що правопорушник запевняв, що він перебував на задньому сидінні і за кермом не був, хоча на момент зупинки авто, крім нього в машині нікого не було.

«А тепер - найцікавіше. Водієм виявився Мельник Євген Олександрович. Раніше очолював патрульну поліцію в місті Харкові. До речі, на пана Євгена в 2014 вже складали протокол за водіння в стані сп'яніння. Як говорить сам Євген, його тоді підставили. Надавати водійське посвідчення не став, невідомо чи є взагалі воно у нього. Мабуть, в цей раз теж», - додало видання.

Раніше повідомлялося, що в Києві перекинулася військова бронемашина.

Нагадаємо, в центрі Києва автомобіль поліції, який супроводжував президентський кортеж, збив людину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: