Бойовики обстріляли селище під Маріуполем

Читать на русском
Увечері у вівторок, 22 травня, бойовики російсько-окупаційних військ обстріляли з важкої артилерії прифронтове селище Талаківка під Маріуполем.

Увечері у вівторок, 22 травня, бойовики російсько-окупаційних військ обстріляли з важкої артилерії прифронтове селище Талаківка під Маріуполем.

Як пише «Слово і Діло», за даними поліції Донецької області, окупанти за годину випустили по селищу близько 100 снарядів калібром 120 та 150 мм, 20 з яких не розірвалися.

Динаміка обстрілів ООС: більш ніж 1,6 тисячі порушень режиму припинення вогню за місяцьУ районі проведення операції Об'єднаних сил за квітень-травень зафіксовано 1 тисячу 645 обстрілів.

За попередньою інформацією, в результаті артилерійського обстрілу пошкоджено будівлю тимчасового закритого підприємства та близько десять автомобілів, а також спалахнула пожежа на полі. Мирні жителі не постраждали.

Наразі ситуація в Талаківці перебуває під контролем військових та місцевої влади. У селищі організоване нічне чергування поліцейських.

За фактом артобстрілу відкрито кримінальне провадження за ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Нагадаємо, що 21 травня в результаті обстрілу з боку бойовиків міста Мар'їнка Донецької області загинув 36-річний місцевий житель.

Також бойовики на Донбасі обстріляли прифронтове селище Зайцеве на Горлівському напрямку, була поранена мирна мешканка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: