У Миколаєві зі школи евакуювали 400 учнів, десятки потрапили до лікарні (доповнено)

Читать на русском
У Миколаєві внаслідок розпилення невідомого аерозолю із різким запахом в одній зі шкіл евакуювали 400 учнів.

У Миколаєві внаслідок розпилення невідомого аерозолю із різким запахом в одній зі шкіл евакуювали 400 учнів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Держслужби із надзвичайних ситуацій.

Отруєння дітей у Черкасах: вивчаються більш ніж п'ять факторівПричини отруєння дітей у Черкасах досі з'ясовуються, слідство вивчає більш ніж п'ять основних чинників отруєння.

До школи в Заводському районі після дзвінка на номер 101 приїхали хіміки на пересувній хіміко-радіологічній лабораторії, чергова зміна оперативно-координаційного центру та відділення державного воєнізованого аварійно-рятувального загону ДСНС України.

За повідомленням депутата Миколаївської міської ради Дмитра Жвавого, 36 дітей направили в лікарню для уточнення стану, однак життю дітей нічого не загрожує. Фахівці не виявили небезпечних речовин. Школу продовжують обстежувати. На місці працюють співробітники швидкої і поліції.

Нагадаємо, 8 травня під час лінійки в черкаській школі №8 діти почали втрачати свідомість. Станом на вечір того ж дня кількість ушпиталених становила 56, з них 12 перебували у відділенні інтенсивної терапії.

Минулого тижня, 16 травня, повідомлялося, що всіх потерпілих виписали з лікарень. Наступного дня в МОЗ зазначили, що ще не з'ясували причину отруєння дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: