ДРГ бойовиків атакувала позиції ЗСУ, є поранені та загиблі

Читать на русском
На околиці населеного пункту Південне внаслідок бойового зіткнення з ворожою ДРГ загинули 2 українських військових, ще 4 отримали поранення.

У понеділок, 21 травня, близько 5 ранку на околиці населеного пункту Південне внаслідок бойового зіткнення з ворожою ДРГ загинули 2 українських військових, ще 4 – отримали поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє 21 травня прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 21 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Близько 5 ранку на південній околиці села Південне була виявлена диверсійна група противника кількістю до 10 осіб. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехват ДРГ, зупинивши її просування та відкинувши ворога від позицій захисників України», – йдеться в повідомленні.

В штабі зазначають, що в результаті боєзіткнення ворог зазнав значних втрат і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти.

«На жаль, під час боєзіткнення від вогню ворога загинули двоє наших побратимів. Один із них – командир протидиверсійної групи Андрій Маслов. Уламкові поранення отримали також 4 військовослужбовці, які зараз перебувають у шпиталі, де їм надається кваліфікована медична допомога», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, спостерігачі СММ ОБСЄ за тиждень зафіксували 7 тисяч 700 випадків порушення режиму припинення вогню в зоні проведення ООС на Донбасі.

Також на окупованій території Луганщини вночі 21 травня підірвали автомобільний міст на дорозі, що з’єднувала міста Луганськ і Хрустальний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: