ЮНІСЕФ направив гумдопомогу на Донбас вагою майже 22 тони

Читать на русском
Через контрольний пункт в'їзду-виїзду Новотроїцьке було пропущено три вантажівки з гігієнічними наборами, від ЮНІСЕФ.

На окуповану територію Донбасу вирушили три вантажівки гуманітарної допомоги від представництва Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй ЮНІСЕФ.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України, передає Слово і Діло. Уточняється, що вантажівки перевозили гігієнічні набори.

«Через контрольний пункт в'їзду-виїзду Новотроїцьке було пропущено 3 вантажівки з гігієнічними наборами загальною вагою майже 22 тони», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, на початку травня РФ відправила черговий гумконвой на Донбас.

Стверджується, що автомобілі привезли 400 тон вантажів, серед яких ніби дитячі продуктові набори, підручники література і медикаменти.

У Держдепі висловили побоювання, що відправка вантажу на Донбас «ймовірно, була проведена для того, щоб поповнити запаси їх (російських - ред.) сил» в регіоні.

Тим часом, за словами командувача ООС, з початку Операції об'єднаних сил, а саме з 1 травня до 16 травня 2018 року, противник здійснив 930 обстрілів підконтрольної Україні території, при цьому заборонене Мінськими угодами озброєння застосовував 274 рази.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: