У Рівному викрили банду, учасники якої видавали себе за бійців ЗСУ

Читать на русском
У Рівному правоохоронці викрили й затримали організовану злочинну групу, учасники якої видавали себе за військовослужбовців Збройних сил України.

У Рівному правоохоронці викрили та затримали організовану злочинну групу, учасники якої видавали себе за військовослужбовців Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-служба СБУ, пише «Слово і Діло».

У Рівному правоохоронці викрили й затримали організовану злочинну групу, учасники якої видавали себе за військовослужбовців Збройних сил України.

Згідно з повідомленням, до складу банди входили раніше судимі за кримінальні злочини місцеві жителі. Вони займалися збутом психотропних речовин, переробленої вогнепальної зброї та незаконним видобутком бурштину-сирцю. Для маскування злочинів використовували військову форму.

«Оперативники спецслужби затримали в обласному центрі трьох фігурантів справи під час збуту чергової партії метамфетаміну. Під час обшуків за місцем проживання співробітники СБУ виявили велику кількість психотропів і марихуани, боєприпасів різного калібру, холодну зброю, а також бурштин-сирець. Вилучені предмети й речовини направлені для проведення експертизи», – йдеться в повідомленні.

Наразі двом затриманим повідомили про підозру в скоєнні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчо-оперативні дії тривають. Метою правоохоронців є притягнення до відповідальності інших осіб, які можуть бути причетними до вказаних протиправних дій.

Раніше стало відомо, що в Україні друкували карти РФ із Кримом.

Нагадаємо, СБУ не пустила в Україну російського коміка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: