Сенат США оприлюдив свідчення росіян про зустріч із сином Трампа

Читать на русском
Майже 2 тис. сторінок матеріалів з розслідування ймовірного втручання Росії в президентські вибори США опублікував юридичний комітет сенату США.

Майже 2 тис. сторінок матеріалів з розслідування ймовірного втручання Росії в президентські вибори США опублікував юридичний комітет сенату США.

У них потрапила і зустріч Дональда Трампа-молодшого з адвокатом Наталією Весельницькою, повідомляє «Слово і Діло».

ЗМІ: син Трампа спілкувався з посередником з РФСлідчі офісу спецпрокурори Мін'юсту США встановили особу восьмого учасника скандальної зустрічі між Трампом-молодшим і росіянами для отримання компромату на Хілларі Клінтон.

У розкритих документах містяться свідчення як Трампа-молодшого і Весельницької, так і журналіста Гленна Сімпсона (він займався розслідуванням зв'язків Трампа з Росією), публіциста Роберта Голдстоуна і інших осіб.   Згідно з опублікованими даними, Трамп-молодший говорив юридичному комітету, що він не може згадати, чи обговорював він зі своїм батьком «російську справу». Співробітники комітету не зустрічалися з Весельницькою, але отримали при цьому її письмові відповіді минулого року. Російський адвокат розповіла, що нічого секретного в зустрічі не було.

«Ми зустрічалися не в безпечному місці за прикладом кіно про Джеймса Бонда, а в башті Трампа в Нью-Йорку. У нас пройшла дуже проста і коротка бесіда, і вона не стосувалася кампанії Трампа», - повідомила Наталія Весельніцкая.

10 травня американський віце-президент Майк Пенс заявив, що настав час завершити розслідування щодо втручання Росії в американські вибори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: