ЗМІ: син Трампа спілкувався з посередником з РФ

Читать на русском
Слідчі офісу спецпрокурори Мін'юсту США встановили особу восьмого учасника скандальної зустрічі між Трампом-молодшим і росіянами для отримання компромату на Хілларі Клінтон.

Слідчі офісу спецпрокурори Мін'юсту США встановили особу восьмого учасника скандальної зустрічі між Трампом-молодшим і росіянами для отримання компромату на Хілларі Клінтон.

Про це повідомляє CNN, пише «Слово і Діло».

«Восьма особа була ідентифікована прокурорами, і ми повністю співпрацюємо з ними в рамках розслідування. Ми відмовляємося поки що називати її ім'я (восьмої особи - ред.), щоб зберегти цілісність розслідування», - розповів адвокат досі неназваного учасника зустрічі Скотт Белбер.

За словами адвоката, слідчі ще не зустрічалися з його клієнтом.

Тим часом, джерела телеканалу описують восьмого учасника зустрічі як офіційного представника сім'ї російського мільярдера азербайджанського походження Араса Агаларова, який має зв'язки з президентом Росії Володимиром Путіним. Агаларов раніше також мав бізнес у сфері нерухомості з Трампами, крім того, допомагав організовувати конкурс «Міс Всесвіт» у Москві в 2013 році.

Версію про те, що неназвана восьма особа представляла інтереси сім'ї російського мільярдера, підкріплює той факт, що Скотт Белбер є адвокатом сина Агаларова, Еміна, який також був одружений на дочці президента Азербайджану Лейлою Алієвою. Крім того, Емін знайомий з американським публіцистом Робом Голдстоуном, який, власне, й ініціював зустріч із Трампом-молодшим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що син Трампа зустрічався з радянським шпигуном.Також раніше Трамп визнав, що його син зустрічався з російським адвокатом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: