У Росії з'являться офшори

Читать на русском
Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підтвердив плани створити в Росії спеціальні адміністративні райони з ознаками офшору.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підтвердив плани створити в Росії спеціальні адміністративні райони з ознаками офшору.

Як інформує «Слово і Діло», про це він сказав, виступаючи на пленарному засіданні Міжнародного юридичного форуму в Санкт-Петербурзі в середу, 16 травня, передає РБК.

«Зовсім скоро ми плануємо створити спеціальні райони з особливим правовим статусом й особливим податковим режимом у Приморському краї і Калінінградській області - на островах Руський і Жовтневий», - уточнив він.

За словами Медведєва, найкращі практики передового правового регулювання, протестовані в експериментальних зонах, можуть поширитися на російську економіку в цілому.

Раніше представник президента Росії на Далекому Сході Юрій Трутнєв заявив, що офшорну зону для всіх російських компаній слід створити на острові Руський. Він зазначав, що не бачить «нічого страшного» у створенні офшорів, якщо всі ризики, пов'язані з ухиленням від податків, будуть враховані і переглянуті.

Раніше повідомлялося, що росіяни зберігають у британських офшорах майже $ 50 млрд.

Нагадаємо, Україна може потрапити в офшорний список країн Європейського Союзу, якщо не ратифікує угоду MLI до 2019 року.

Раніше офшори Порошенка спливли в новому розслідуванні журналістів з усього світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: