Савченко просить про держохорону для своєї сім'ї

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко, яка перебуває під арештом, заявила про те, що її рідним і близьким погрожують, і попросила надати їм державну охорону.

Народний депутат Надія Савченко, яка перебуває під арештом, заявила про те, що її рідним і близьким погрожують, і попросила надати їм державну охорону.

Як пише «Слово і Діло», про це вона сказала під час засідання Шевченківського районного суду Києва у вівторок, 15 травня, повідомляє «112 Україна».

Савченко вимагає безкоштовного держзахисникаНародний депутат Надія Савченко заявила в суді про відмову від усіх своїх адвокатів і попросила суд надати їй безкоштовного державного захисника.

Нардеп заявила, що свідки в її справі перебувають під тиском СБУ.

«Мушу сказати, що свідки перебувають під тиском СБУ. Вони перебувають під тиском і змушені й надалі виконувати їхню роботу як агенти, незважаючи на те, що працівниками СБУ вони не є. Далі свідки продовжують проводити незаконні слідчі дії щодо моїх помічників, щодо моєї сім'ї», – зазначила Савченко.

Також вона заявила, що її рідним і близьким погрожують, і попросила надати їм держохорону

«Далі свідки продовжують провокувати на злочин моїх помічників народного депутата. Свідки загрожують навіть фізичною розправою моїм близьким і рідним. І тут я як народний депутат змушена буду написати до ДСО – виділити охорону моїм близьким, сім'ї народного депутата, щодо якого відбувається переслідування й родині якого загрожує небезпека», – додала нардеп.

Раніше Надія Савченко в залі Шевченківського районного суду Києва заявила, що готова відсидіти в тюрмах Російської Федерації 22 роки в обмін на 60 українських кремлівських полонених.

Нагадаємо, напередодні Савченко заявила, що написала Путіну листа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: