Савченко вимагає безкоштовного держзахисника

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко заявила в суді про відмову від усіх своїх адвокатів і попросила суд надати їй безкоштовного державного захисника.

Народний депутат Надія Савченко заявила в суді про відмову від усіх своїх адвокатів і попросила суд надати їй безкоштовного державного захисника.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» в понеділок, 14 травня, передає «Слово і Діло».

Луценко розповів, хто давав Савченко зброю для терактівУкраїнські правоохоронці встановили імена та посади російських полковників, які давали зброю депутату Надії Савченко для вчинення теракту в центрі Києва.

«Мені незрозумілі публічні заяви моїх адвокатів. Я вважаю, що адвокати не мають права налаштовувати свого підзахисного проти його родичів», – сказала Савченко під час засідання Шевченківського районного суду Києва.

Тепер має бути вирішене питання про забезпечення прибуття до суду державного адвоката. Поки ж у засіданні оголошена технічна перерва для узгодження й вирішення відповідних питань.

Раніше адвокат Віктор Чевгуз подав заяву про самовідвід. Своєю чергою Надія Савченко стверджувала, що сама відмовилася від нього. Також вона написала відмову від послуг адвоката Олександра Шадріна, який нещодавно вступив у її справу.

Минулого тижня співпрацю із Савченко припинили адвокати Олег Соловей і Дмитро Бугай. За їхніми словами, сестра нардепа Віра Савченко поводилася некоректно й втручалася в робочі відносини захисників і підзахисної.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: