Савченко написала Путіну листа

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко розповіла, що написала лист президенту РФ Володимиру Путіну з проханням розблокувати обмін полоненими.

Народний депутат Надія Савченко розповіла, що написала лист президенту РФ Володимиру Путіну з проханням розблокувати обмін полоненими.

Як передає «Слово і Діло», про це вона повідомила після засідання суду в понеділок, 14 травня, повідомляють Українські новини.

Геращенко назвала наслідки включення Рубана в списки обмінуПерший віце-спікер, представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко заявила, що включення бойовиками в списки обміну керівника Офіцерського корпусу Володимира Рубана ускладнює переговори про звільнення полонених українців.

Разом з тим Савченко сумнівається, що її включили в список на обмін полоненими, і позитивно сприймає включення в цей список Володимира Рубана.

«Я не думаю, що можливі такі пропозиції щодо мене - про включення в список на обмін», - заявила депутат.

У той же час Савченко позитивно сприймає включення в цей список Рубана і вважає, що саме ця обставина розблокує процес обміну полоненими.

Також Савченко заявила, що вважає Службу безпеки України винною в припиненні процедури обміну.

Як повідомлялося, сепаратисти включили Рубана в обмінний список. У СБУ повідомили, що були здивовані цим рішенням.

Нагадаємо, «теракт Савченко і Рубана» відтворили на полігоні. Виявилося, що міни і міномети, які нардеп і її соратник планували використовувати в Раді, були придатними для стрільби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: