Біля Станиці Луганської знову зірвали розведення сил

Читать на русском
Сепаратисти обстріляли позиції ЗСУ з великокаліберних кулеметів з гори Князь Ігор, стверджують у СЦКК.

Бойовики вкотре зірвали розведення сил і засобів у районі Станиці Луганської, заплановане на 15 травня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) в понеділок, 14 травня.

Аваков відкрив у Станиці Луганській новий поліцейський відділокГолова МВС Арсен Аваков у п'ятницю, 5 травня, під час робочої поїздки до Луганської області відкрив новий поліцейський відділок у Станиці Луганській.

«Бойовики російсько-окупаційних військ вкотре зірвали розведення сил і засобів сторін у районі Станиці Луганської, попередньо заплановане на 15 травня. Так, учора близько 20:14 на ділянці розведення російсько-окупаційні війська застосували великокаліберні кулемети по позиціях Збройних сил України», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що противник вів обстріл із гори Князь Ігор на тимчасово непідконтрольній Україні території. Про те, що сталося, проінформовані спостерігачі.

«Українська сторона СЦКК вкотре наголошує, що підрозділи Збройних сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища Станиця Луганська в дзеркальному варіанті за умови неухильного виконання вимог рамкового рішення Тристоронньої контактної групи з розведення сил і засобів на лінії розмежування», – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, востаннє про зрив розведення сил у районі Станиці Луганської повідомлялося 19 квітня. Тоді сепаратисти вели вогонь із гранатометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: