Аваков відкрив у Станиці Луганській новий поліцейський відділок

Читать на русском
Голова МВС Арсен Аваков у п'ятницю, 5 травня, під час робочої поїздки до Луганської області відкрив новий поліцейський відділок у Станиці Луганській.

Голова МВС Арсен Аваков у п'ятницю, 5 травня, під час робочої поїздки до Луганської області відкрив новий поліцейський відділок у Станиці Луганській.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише прес-служба МВС України.

Стара дільниця в Станиці Луганській була зруйнована під час обстрілу в 2014 році.

«Що символічно, стара, зруйнована в 2014 році дільниця, розташована на вулиці з дивною назвою Донбас-Москва. А новий райвідділ – на вулиці Миру. Думаю, це символічно. Нікого не цікавить реформа, цікавить її результат. Нас не цікавить реформа поліції, нам важливо, щоб поліція забезпечувала якісний сервіс і безпеку», – заявив Аваков.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв зазначив, що поліція Луганської області виконує не лише поліцейську функцію – забезпечення охорони громадської безпеки. Правоохоронці допомагають Збройним силам і всім військовим формуванням у протидії російській агресії. Зокрема, нововідкритий Станично-Луганський відділ поліції розташований за 150 метрів від лінії розмежування й за декілька кілометрів від тимчасово окупованого Луганська.

Раніше повідомлялося, що Національна поліція України розпочинає відбір до патрульної поліції Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Нагадаємо, поліцейські відзвітували про спійманих на Донбасі бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: