Стало відомо, коли відкриють військове містечко на полігоні «Широкий Лан»

Читать на русском
Військове містечко нового зразка на території полігону Широкий Лан у Миколаївській області відкриють до кінця поточного року.

Військове містечко нового зразка на території полігону «Широкий Лан» у Миколаївській області відкриють до кінця поточного року.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це повідомив президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook у понеділок, 14 травня.

Що українські чиновники обіцяють з приводу модернізації полігонів і військових частинНа полігоні Широкий Лан сьогодні вночі сталася пожежа, загинув військовий. Слово і Діло згадувало, що українські чиновники обіцяли щодо модернізації полігонів і будівництва військових частин.

За його словами, бригадний комплекс включатиме 11 казарм нового зразка, їдальню на 2500 місць, спортивну базу, сучасну базу відпочинку для військовослужбовців-контрактників та офіцерів, пошту, магазини, кафе, медичну частину.

«Це перший такий масштабний проект, і ми втілюємо його за рахунок бюджетних коштів. Обов'язково відвідаю будівництво, щоб на власні очі побачити, в яких умовах будуть вчитися, тренуватися та відпочивати наші захисники», – додав Порошенко.

Нагадаємо, в березні на полігоні «Широкий Лан» сталася пожежа, в результаті якої один військовослужбовець загинув і семеро постраждали.

У квітні на полігоні в Широкому Лані був поранений військовослужбовець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: