Полторак взявся будувати табірні містечка за стандартами провідних країн

Читать на русском
Міністр оборони Степан Полторак заявив про будівництво 4-х комплексних табірних містечок в різних областях України - «Широкий лан», «Черкаське», «Старичі» і «Дачне-2».

Міністр оборони Степан Полторак заявив про будівництво 4-х комплексних табірних містечок в різних областях України - «Широкий лан», «Черкаське», «Старичі» і «Дачне-2».

Про це йшла мова під час його зустрічі з народними депутатами, повідомив в суботу, 24 березня, представник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, пише «Слово і Діло».

Полторак зазначив, що на території всіх табірних містечок ведеться і планується будівництво гуртожитків поліпшеного типу, включаючи гуртожитки для жінок-військовослужбовців, їдалень, спортивних комплексів, розвиток інфраструктури.

За словами міністра, також в цьому році планується будівництво 184 гуртожитків поліпшеного типу.

Полторак запросив будівельні компанії долучатися до цього процесу і зазначив, що Міноборони розвиває комплексну інфраструктуру табірних містечок у відповідності з усіма стандартами провідних країн світу.

Зокрема, за його словами, на «Широкому лані» ведеться будівництво цілого комплексу. Це - гуртожитки покращеного типу, розраховані на 4-6 тисяч осіб, столові, культурний центр, банно-пральний комплекс, медичний і спортивний центри, будуються дороги, інфраструктура, очисні системи, трансформаторні станції, система водопостачання та водовідведення. Міністр зазначив, що завершення робіт планується восени цього року.

Раніше в Міноборони повідомили, скільки жінок служить у зоні АТО.

Нагадаємо також, що Полторак розповів про пріоритетні закупівлі-2018.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: