В Азовському морі зникли українські рибалки: подробиці

Читать на русском
В акваторії Азовського моря 10 травня зникли двоє рибалок з Бердянська (Запорізька область).

В акваторії Азовського моря 10 травня зникли двоє рибалок з Бердянська (Запорізька область). За повідомленням дружини одного зі зниклих рибалок, вона отримала дзвінок від прикордонної служби РФ щодо затримання її чоловіка і його товариша.

Про це йдеться у заяві ДСНС у Запорізькій області, передає Слово і Діло.

«Як з’ясувалось, 51- річний та 21-річний чоловіки, мешканці м. Бердянськ 10 травня на човні «Амур» вийшли в море з території бази відпочинку «Іскра» Бердянської коси та досі не повернулись», - сказано в повідомленні.

У прес-службі ДСНС повідомляють, що 11 травня о 18:26 до чергової частини Бердянського відділу Нацполіції зателефонувала дружина одного з двох рибалок.

Жінка повідомила поліції, що отримала дзвінок від прикордонної служби Росії про затримання її чоловіка і його товариша, і що зараз вони знаходяться в м. Єйськ Краснодарського краю РФ.

Рятувальники ДСНС Запорізької області припинили пошукову операцію.

Нагадаємо, 4 травня російський сторожовий корабель Аметист затримав в Чорному морі українське судно ЯМК-0041, яке нібито вело незаконний вилов камбали.

Як стверджувалося, п'ятьох українців затримали «у виключній економічній зоні Росії» неподалік від кримського мису Тарханкут.

Зауважимо, українська сторона виключає можливість обміну затриманого екіпажу кримського судна Норд на екіпаж ЯМК-0041, який утримують в анексованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: