На Донбасі йшли інтенсивні бої – штаб ООС

Читать на русском
Упродовж минулої доби 9 травня на всій лінії зіткнення в зоні проведення ООС тривали інтенсивні бойові дії, окупанти застосовували артилерію і міномети.

Упродовж минулої доби 9 травня на всій лінії зіткнення в зоні проведення ООС тривали інтенсивні бойові дії, окупанти застосовували артилерію і міномети.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Чи оплачуватиме Захід миротворців на Донбасі та в чому його інтерес?Німеччина, Франція та США готові фінансувати миротворчу операцію на Донбасі. В чому інтерес Заходу, розбирались експерти.

Активна оборона позицій підрозділами Об'єднаних сил не дозволила противнику поліпшити тактичне положення. Найбільш напруженою обстановка залишалася в районі населених пунктів Авдіївка, Піски, Широкино.

Російсько-окупаційні війська 20 разів застосовували артилерію і міномети, 53 рази вдавалися до прицільного вогню по українським позиціям із застосуванням стрілецької зброї, гранатометів, озброєння БМП. На деяких напрямках вдавалися до штурмових дії.

Повідомляється, що підрозділи Об'єднаних сил вели інтенсивні бойові дії в районі Авдіївської промзони, населеного пункту Піски, давали адекватну відповідь та знищували вогневі засоби противника.

За даними розвідки, тільки на Авдіївському напрямку противник втратив 5 бойовиків загиблими і 7 пораненими.

Як раніше стало відомо, український прапор підняли над Горлівкою.

Також відзначимо, що бойовики обстріляли селище на Донбасі, були пошкоджені будинки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: