Трамп пропустить відкриття посольства США в Єрусалимі

Читать на русском
На церемонію приїдуть дочка і радниця президента США Іванка Трамп, а також її чоловік, старший радник президента Джаред Кушнер.

Офіційну делегацію США, яка відвідає Ізраїль з нагоди відкриття посольства країни в Єрусалимі 14 травня, очолить заступник держсекретаря США Джон Салліван.

Про це йдеться в документі, опублікованому на сайті Білого дому в понеділок, 7 травня.

Ізраїль переконує 10 країн перенести посольства до ЄрусалимаГолова МЗС Ізраїлю Ципі Хотовелі заявила, що країна веде переговори щодо визнання Єрусалима ізраїльською столицею з понад десятьма державами.

До складу делегації також увійдуть посол США в Ізраїлі Девід Фрідман, глава міністерства фінансів США Стівен Мнучін і спецпредставник США на міжнародних переговорах Джейсон Грінблатт.

Крім того, на відкриття американського посольства в Єрусалимі приїдуть дочка і радниця президента США Іванка Трамп, а також її чоловік, старший радник президента Джаред Кушнер.

Згідно з інформацією Білого дому, президент США Дональд Трамп не відвідає цю церемонію.

Нагадаємо, 6 грудня 2017 року президент США Дональд Трамп визнав Єрусалим столицею Ізраїлю і оголосив про перенесення посольства США з Тель-Авіва до Єрусалиму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: