Суд у справі Штепи завершився за рекордний час

Читать на русском
Суд у справі колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи розійшовся через 40 секунд після початку засідання через те, що не з'явився один із суддів.

Суд у справі колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи розійшовся через 40 секунд після початку засідання через те, що не з'явився один із суддів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Укрінформ з посиланням на адвоката Штепи Дмитра Марченка в понеділок, 7 травня.

Скандальна екс-мер Слов'янська Штепа володіє котеджем площею 600 квадратівВідпущена під домашній арешт екс-мер Слов'янська Штепа володіє будинком розміром із залу Верховної Ради.

«Підготовче засідання Орджонікідзевського райсуду, призначеного для розгляду справи Штепи із самого початку, тривало лише 40 секунд: нам оголосили, що не з'явився один з чотирьох суддів суддівської колегії», - зазначив юрист.

За його словами, наступне засідання призначене на 14:00 1 червня.

«Штепа була на засіданні з температурою, у неї запалення легенів. Ніяких заяв не робила», - додав адвокат.

За даними прес-служби прокуратури Харківської області, один із суддів перебуває у відпустці.

Раніше повідомлялося, що справу Нелі Штепи спрямують на новий розподіл, під час якого має визначитися вже десятий склад суду. Попередні дев'ять отримали відвід.

Нагадаємо, Штепу заарештували 13 липня 2014 року. Її підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України і в пособництві сепаратистам.

У вересні 2017 року суд відправив екс-мера Слов'янська під домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: