Стало відомо, коли відбудеться засідання у справі Холодницького

Читать на русском
За його словами, з огляду на досвід роботи КДКП, рішення за скаргою на Холодницького можуть ухвалити в середині червня, але не раніше.

Заступник голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) Віктор Шемчук прогнозує, що засідання щодо дисциплінарної скарги на керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького відбудеться в середині червня.

Боротьба з корупцією: чого не вистачає НАБУ?Очільник НАБУ заявив, що за три роки роботи майже 200 держслужбовців топ-рівня звинувачені в корупції. Однак вироків поки майже не було. Чого не вистачає Бюро для ефективної роботи, розбирались експерти.

Про це він сказав «Українським новинам» в середу, 2 травня, передає «Слово і Діло».

«Я думаю, що засідання пройде в середині червня», – сказав він.

За його словами, це пов'язано з тим, що КДКП направила низку запитів у рамках розгляду скарги й чекає відповідей, також потрібно буде допитати самого Холодницького.

«Це тривалий процес. Якщо хтось думає, що питання вирішиться ось прямо вже, то це не так. У нас є на це 2 місяці», – зазначив Шемчук.

За його словами, з огляду на досвід роботи КДКП, рішення щодо скарги на Холодницького можуть ухвалити в середині червня, не раніше.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко анонсував рішення щодо Холодницького.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: