В Одесі сталися сутички: затримані троє осіб

Читать на русском
В Одесі біля входу на Куликове поле, де проходила акція пам'яті за загиблими 2 травня 2014 року, сталася бійка між ідеологічними супротивниками.

В Одесі біля входу на Куликове поле, де проходила акція пам'яті за загиблими 2 травня 2014 року, сталася бійка між ідеологічними супротивниками.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на очільника Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитра Головіна, пише «Слово і Діло».

Трагедія в Одесі 2 травня: політики обіцяли пам'ятники та ретельне розслідування2 травня 2014 року в Одесі в результаті заворушень і пожежі в Будинку профспілок загинули 48 людей, сотні постраждали.

За його словами, поліція затримала трьох учасників зіткнення і доправила їх до райвідділу.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею про завдання легких тілесних ушкоджень (ст.125 КК України).

У свою чергу ЛИГА.net повідомляє, що в сутичках взяли участь прихильники Антимайдану і проукраїнські одесити.

«Традиційно куликівці спробували прогнати екс-керівника Правого сектора в Одесі Сергія Стерненка і одного з його соратників. Сторони розборонила поліція комунікації. При цьому співробітникам поліції антимайданівці пояснили, що Стерненко й інші проукраїнські одесити провокують їх своїм виглядом», - пише видання.

Мітинг антимайданівців на Куликовому полі вже завершився. Загалом у ньому взяли участь близько 200 осіб. У середньому крізь рамки на Куликовому полі, за оцінками поліції, пройшло близько 2 тисяч: як учасників мітингу, так і представників проукраїнських організацій.

Раніше повідомлялося, що 2 травня в Одесі понад дві тисячі силовиків забезпечують охорону громадського порядку. Вжито заходів безпеки біля місць, де проходять пам'ятні заходи.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року під час зіткнень в Одесі загинули 48 осіб і більше 200 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: