ДТП у Дніпрі: загинули дві жінки

Читать на русском
У Дніпрі в ніч на 30 квітня внаслідок ДТП загинули дві жінки: пішохід та пасажирка автомобіля. Співробітники поліції встановлюють обставини аварії.

У Дніпрі в ніч на 30 квітня внаслідок ДТП загинули дві жінки: пішохід та пасажирка автомобіля.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, пише «Слово і Діло».

Аварія сталася на вулиці Набережній Заводській близько опівночі.

«Водій Аlfa Romeo, ймовірно, не впоравшись з керуванням, на швидкості з’їхав з проїжджої частини дороги, збивши при цьому дорожню огорожу, і на пішохідній зоні здійснив наїзд на перехожу», - заявили у ДСНС.

Постраждала жінка померла в кареті швидкої допомоги під час транспортування до лікарні. Також внаслідок ДТП загинула пасажирка автомобіля, яку від удару викинуло з салону машини. Водій отримав забиття голови, його госпіталізували.

Співробітники поліції встановлюють обставини ДТП.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, кількість жертв ДТП у Кривому Розі зросла до 11 осіб.

Вранці 17 квітня у Кривому Розі Дніпропетровської області сталася автомобільна аварія. Повідомлялося, що водій автомобіля Mazda перед зіткненням дуже поспішав на вокзал, а маршрутку не встигли побачити через дерева.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: