Смертельна ДТП у Кривому Розі: маршрутка перевозила людей із порушеннями

Читать на русском
Кількість пасажирів у маршрутному таксі, в якому внаслідок ДТП загинули дев'ять людей, не відповідала заявленій у техпаспорті.

Кількість пасажирів у маршрутному таксі, в якому внаслідок ДТП загинули дев'ять людей, не відповідала заявленій у техпаспорті.   Як передає «Слово і Діло», про це заявив слідчий у справі ДТП в Кривому Розі Микита Гаркавий повідомляє «Радіо Свобода».

ДТП у Кривому Розі: оприлюднили список жертвСеред загиблих восьми осіб під час аварії у Кривому Розі – були працівниками металургійного комбінату АрселорМіттал Кривий Ріг.

За його словами, у салоні маршрутки перебувало 26 осіб разом з водієм. Згідно техпаспорту, транспортний засіб розрахований на 20 осіб плюс п'ять пасажирів, які можуть стояти. Тобто перевищення норми перевезення пасажирів становило одну особу.

Слідчий. повідомив, що надалі буде підніматися питання про позбавлення підприємства ліцензії на здійснення пасажирських перевезень.

Особи всіх пасажирів маршрутки встановлені. Маршрутка рухалася зі швидкістю 46 кілометрів на годину.

Він також повідомив, що за кермом «Мазди» перебував 67-річний громадянин, це підтверджують відео з камер спостереження. Його син знаходився на пасажирському сидінні.

За даними слідчого, справа може бути передана до суду приблизно за чотири місяці.

Як повідомлялося, у Кривому Розі сталася жахлива ДТП.

Суд заарештував на 2 місяці водія легкового автомобіля, підозрюваного у скоєнні 17 квітня дорожньо-транспортної пригоди, яка спричинила загибель 8 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: