ДТП в Харкові: постраждала отримала 100 тисяч

Читать на русском
Жанна Власенко отримала від обвинуваченої Олени Зайцевої добровільне відшкодування збитків - 100 тисяч гривень, і більше не має претензій до підсудної.

Постраждала в ДТП на вулиці Харкова Жанна Власенко отримала компенсацію від Олени Зайцевої і просить суд стягнути аналогічну суму з водія Volkswagen Touareg.

Як пише «Слово і Діло», про це із залу судових засідань у вівторок, 17 квітня, повідомляє кореспондент NewsRoom.

Смертельна ДТП в Харкові: Зайцева визнала провинуГоловна підозрювана в смертельній ДТП в Харкові Олена Зайцева заявила, що визнає свою провину, просить вибачення й готова нести відповідальність.

Представники суду отримали клопотання, в якому постраждала вказала, що один з обвинувачених виконав позовні вимоги в повному обсязі.

«Олена Зайцева виплатила 100 тисяч гривень і я більше не маю до неї претензій матеріального та морального характеру», - йдеться в документі, надісланому Власенко.

Дівчина, яка на момент аварії на Сумській була вагітною, також просить суд стягнути аналогічну суму з Геннадія Дронова.

Адвокат постраждалої вказав, що водій, який скоїв ДТП, зобов'язаний відшкодувати завдані збитки, незалежно від визнання ним провини. Суд задовольнив клопотання Жанни Власенко.

Раніше Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, обвинуваченим у справі про смертельну ДТП у Харкові, на два місяці - до 1 червня.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року позашляховик Lexus, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, вилетів на тротуар і на смерть збив п'ятьох пішоходів. Ще одна дівчина через тиждень померла в реанімації.

Обидва учасники аварії - водій Lexus Олена Зайцева і Геннадій Дронов, який був за кермом Volkswagen Touareg, - зараз перебувають у СІЗО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: