У Херсоні вбили відомого бізнесмена

Читать на русском
В Дніпровському районі Херсона увечері, 24 квітня, був застрелений відомий місцевий бізнесмен Ігор Пащенко, його охоронець ушпиталений з важкими пораненнями.

В Дніпровському районі Херсона увечері, 24 квітня, був застрелений відомий місцевий бізнесмен Ігор Пащенко, його охоронець ушпиталений з важкими пораненнями.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсона, «о 19:25 в Єдиний центр 102 поліції Херсонщини подзвонив житель обласного центру. Чоловік розповів, що 5 хвилин тому невідомий чоловік зробив кілька пострілів в 49-річного сусіда заявника та його знайомого. В результаті події одна людина від отриманих вогнепальних поранень загинув на місці події, другого постраждалого доставили в лікарню», пише «Слово і Діло».

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

За попередніми даними, невідомий злочинець кілька разів вистрілив із пістолета, після чого втік. У місті введено в дію поліцейський оперативний план Сирена.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.

Місцеве видання Міст з посиланням на джерело в поліції повідомляє, що загиблим є відомий в Херсоні бізнесмен Ігор Пащенко, а пораненим - його охоронець.

Нагадаємо, в Миколаєві виявили вбитим колишнього керівника міської митниці Артура Полякова.

Раніше в ГПУ підрахували кількість вбивств в країні.

Нагадаємо, в Нацполіціі заявили, що в Україні за 2017 рік розкрили 1387 вбивств з тисячі п'ятсот п'ятьдесят-один скоєних і 466 вбивств минулих років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: