Вбивство бізнесмена в Херсоні: відомі подробиці

Читать на русском
Убитий у Херсоні місцевий бізнесмен Ігор Пащенко став відомим після скандалу з екс-мером Володимиром Сальдо.

Убитий у Херсоні місцевий бізнесмен Ігор Пащенко став відомим після скандалу з екс-мером Володимиром Сальдо.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 25 квітня, повідомляє УНІАН із посиланням на «Міст».

Зазначається, що конфлікт почався з брата Ігоря Дениса Пащенка та спалахнув не в Україні, а в Домініканській Республіці. Тоді Володимир Сальдо опинився в місцевій в'язниці. Він звинувачував брата Дениса Пащенка у власному викраденні. Своєю чергою Денис Пащенко заявляв, що він є жертвою.

Головна палата Апеляційного суду Сан-Педро де Макоріс визнала слова свідків достатніми для визнання Володимира Сальдо винним у «насильницькому утриманні» людини. Його засудили до тюремного ув'язнення терміном на 25 років, зобов'язавши виплатити Денису Пащенку «моральну компенсацію» в 25 мільйонів домініканських песо (близько півмільйона доларів США). Суд також видав ордер на арешт або міжнародне затримання.

Далі частина об'єктів, які фактично належали Сальдо, були переоформлені на Ігоря Пащенка.

Нещодавно екс-мер повернув собі один із таких об'єктів і нібито силовим шляхом захопив його. Сам Пащенко намагався відвоювати його через суд і стверджував, що купив об'єкт у Сальдо.

Нагадаємо, в Дніпровському районі Херсона ввечері 24 квітня невідомий чоловік застрелив херсонського бізнесмена Ігоря Пащенка. Поранення також отримав охоронець підприємця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: