Австралійський школяр утік на Балі з батьківською кредиткою

Читать на русском
Австралійський дванадцятирічний хлопчик з Сіднея після сварки з батьками вкрав мамину кредитну картку і один полетів на Балі.

Австралійський дванадцятирічний хлопчик з Сіднея після сварки з батьками вкрав мамину кредитну картку і один полетів на Балі.

Про це повідомляє 9news, пише «Слово і Діло».

Складено рейтинг найкращих міст для подорожей у 2018 роціЕксперти видання Lonely Planet назвали ТОП-10 міст для подорожей у 2018 році. Очолила десятку найпривабливіших точок іспанська Севілья.

Австралієць знайшов в Інтернеті можливість перельоту наодинці без дозволу батьків і забронював подорож на індонезійський острів. Хлопчик обдурив бабусю, щоб отримати свій паспорт, і на потязі поїхав в аеропорт. Там він скористався касою самообслуговування і сів на рейс з Сіднея до Перта, щоб після цього вирушити до аеропорту Денпасар на Балі.

Хлопчик зазначив, що в аеропорту Перта ніхто не запитав, чому він один.

«У мене попросили тільки студентський ID і паспорт на доказ того, що мені більше 12 років і я навчаюся в середній школі», - цитують підлітка.

Тим часом його батьки з'ясували, що хлопчик не був у школі, і повідомили правоохоронцям про його зникнення.

У той момент, коли його знайшли, юний мандрівник жив розкішним життям у чотиризірковому готелі All Seasons.

Його мама сказала журналістам, що була шокована, коли дізналася, що її син покинув країну. Вона також додала, що хлопчик не любить відмов.

Нагадаємо, провінція Хайнань запровадила безвізовий режим для громадян 59 країн світу, серед яких і Україна. Вже з 1 травня для подорожей віза не потрібна.

Також МЗС не рекомендує українцям відвідувати деякі райони Єгипту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: