ДТП в Кривому Розі: зросла кількість загиблих

Читать на русском
Вранці 18 квітня помер один із постраждалих у страшній аварії в Кривому Розі, таким чином, число загиблих зросло до 9 людей.

Вранці 18 квітня помер один із постраждалих у страшній аварії в Кривому Розі, таким чином, число загиблих зросло до 9 людей.

Як пише «Слово і Діло», про це УП повідомив прес-секретар Нацполіціі Ярослав Тракало.

ДТП у Кривому Розі: оприлюднили список жертвСеред загиблих восьми осіб під час аварії у Кривому Розі – були працівниками металургійного комбінату АрселорМіттал Кривий Ріг.

«Сьогодні вранці помер чоловік 1970 року народження, працівник ВАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг». Таким чином, загиблих вже 9», – сказав він.

За словами Тракала, серед загиблих 6 чоловіків і 3 жінки. Особи всіх загиблих встановлені. Водії двох інших транспортних засобів, які стали учасниками аварії, на сьогодні проходять у справі як свідки.

Раніше повідомлялося, що водію автомобіля Mazda оголосили про підозру в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Вранці 17 квітня в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області сталася автомобільна аварія, в результаті якої 8 людей загинули, понад 10 отримали травми. Всі загиблі перебували в маршрутці.

Сьогодні в місті оголосили жалобу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: