ДТП в Кривому Розі: водія Mazda заарештували

Читать на русском
Водієві Mazda, якого звинувачують у скоєнні смертельного ДТП в Кривому Розі, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів.

Водієві Mazda, якого звинувачують у скоєнні смертельного ДТП в Кривому Розі, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів без права внесення на застави.

Як пише «Слово і Діло», про це УП повідомила прес-секретар поліції Дніпропетровської області Анна Старчевська.

ДТП у Кривому Розі: оприлюднили список жертвСеред загиблих восьми осіб під час аварії у Кривому Розі – були працівниками металургійного комбінату АрселорМіттал Кривий Ріг.

«Взяли під варту терміном на 60 днів, без права внесення застави», - повідомила Старчевська.

Таким чином, суд задовольнив прохання прокурорів.

Засідання проводилося 20 квітня відразу в двох судах у зв'язку з погіршенням стану здоров'я водія Mazda, якого напередодні було госпіталізовано із загостренням хвороби. Місцеві ЗМІ повідомляють, що у чоловіка онкозахворювання.

Адвокат пенсіонера Юрій Малиця попросив суддю зробити засідання закритим, тому що чоловік не хоче розголошувати подробиці свого стану здоров'я і суддя Дмитро Яковлєв задовольнив його прохання. Надалі засідання проводилося в закритому режимі.

Нагадаємо, вранці 17 квітня в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області сталася автомобільна аварія, в результаті якої 8 людей загинули, понад 10 отримали травми. Всі загиблі перебували в маршрутці.

Пізніше кількість загиблих в аварії зросла до 9 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: