Польська авіакомпанія відкриє новий рейс в Україну

Читать на русском
Авіакомпанія LOT оголосила про відкриття в серпні нового маршруту Київ - Бидгощ (Польща) на літаках Embraer.

Авіакомпанія LOT оголосила про відкриття в серпні нового маршруту Київ - Бидгощ (Польща) на літаках Embraer.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє avianews.

Новий рейс буде здійснюватися з аеропорту в Жулянах. Польоти по новому маршруту з України в Польщу будуть виконуватися двічі на тиждень на Embraer 175.

Розклад передбачає вильоти з київського аеропорту щочетверга і щонеділі о 23:40 з прибуттям в Бидгощ о 00:40 на наступний день. Зворотні вильоти будуть виконуватися з Бидгоща щопонеділка та щоп'ятниці о 05:10 з прибуттям до Києва о 08:00. Час у дорозі становитиме близько 2 годин.

Для виконання нових рейсів Київ-Бидгощ LOT має намір задіяти літак, який прилітає ввечері з Варшави в Жуляни і відлітає вранці в Варшаву.

У «Борисполі» назвали головних авіаконкурентівСім повітряних європейських гаваней можуть стати конкурентними хабами для аеропорту Бориспіль.

Ціна квитків на рейси Київ-Бидгощ починається від $89 в обидва боки з урахуванням усіх податків та перевезення тільки ручної поклажі. Квитки за тарифом Stardard, який включає безкоштовну норму багажу, продаються за ціною від $139 в обидва боки з урахуванням зборів.

Як повідомлялося, LOT 27 березня відкрила рейс Львів - Ольштин.

Нагадаємо, в липні LOT має намір відкрити рейси Варшава-Запоріжжя, а в серпні збільшити в два рази частоту польотів з Варшави в київський аеропорт в Жулянах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: