Ефективний менеджер: Парубій похвалив Гройсмана

Читать на русском
Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає питання відставки уряду небезпечним, а Володимира Гройсмана – ефективним керівником уряду.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає питання відставки уряду небезпечним, а Володимира Гройсмана – ефективним керівником уряду.

Про це він сказав у ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», повідомляє «Слово і Діло».

Гройсман vs Парубій: хто відповідальніший на посаді спікера РадиАндрій Парубій обіймає посаду спікера Ради два роки. Трохи менше пробув на цій посаді Володимир Гройсман. Ми розбирались, у кого вищий рейтинг відповідальності.

Відповідаючи на запитання про ймовірність відставки уряду Гройсмана, спікер зазначив, що є певні сили, що «після того, як можливий сценарій дострокових виборів здався їм нереальним, порушують питання сьогодні про можливу відставку прем'єр-міністра_».

«Є такі люди, я цього не приховуватиму, я вважаю, що це також питання, яке на сьогодні для країни небезпечне», – зазначив Парубій.

«Я скажу свою позицію: я вважаю Володимира Гройсмана ефективним менеджером, який, отримавши досвід у Вінниці в місцевому самоврядуванні, сьогодні оптимально виконує свої обов'язки прем'єр-міністра України», – заявив керівник парламенту.

Він підкреслив, що вважає Гройсмана «ефективним прем'єр-міністром».

Парубій висловив думку, що якщо зараз у парламенті розпочати такі процеси, як це було колись з Арсенієм Яценюком, коли «два місяці парламент просто перевертало для того, щоб зняти прем'єр-міністра, – якщо сьогодні цей процес розпочати, це буде не на благо України».

«Тому я думаю, що цей сценарій також не матиме жодної перспективи», – сказав він.

Голова ВР також запевнив, що Гройсман у відставку не збирається.

«Він планує працювати, працювати важко, системно весь той період, який нам відведений до кінця каденції», – додав спікер.

Також він заявив, що МВФ готовий піти на поступки, якщо Рада створить Антикорупційний суд.

Раніше повідомлялося, що Парубій підписав постанову про єдину церкву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: