Нардепи побилися після ефіру на NewsOne

Читать на русском
Позафракційний народний депутат Сергій Мельничук розбив до крові ніс колишньому колезі з фракції Радикальної партії Олега Ляшка Дмитру Ліньку.
Дмитро Лінько

Позафракційний народний депутат Сергій Мельничук розбив до крові ніс колишньому колезі з фракції Радикальної партії Олега Ляшка Дмитру Ліньку.

Про це в четвер, 19 квітня, повідомляє NewsOne. Відзначається, що бійка сталася після ефіру на телеканалі, передає «Слово і Діло».

Боротьба з кнопкодавством і бійками: як нардепи обіцяють поліпшити роботу РадиПорушення регламенту Ради фіксуються майже на кожному засіданні – кнопкодавство, прогули, а іноді й бійки. Слово і Діло аналізує обіцянки щодо реформування роботи парламенту.

Мельничук намагався вдарити Лінька ще під час ефіру. Причиною стало його виключення з фракції Радикальної партії. Однак тоді ведучий не дав цього зробити. Але після ефіру Мельничук все-таки зустрів Лінька і вдарив.

Щойно вони вийшли зі студії, сталася бійка. Після інциденту Лінько сказав, що в нього зламаний ніс, але заяву він не писатиме.

«Не буду чоловічі суперечки вирішувати через заяви. Ця людина ще поплатиться... Просто підійшов – ударив мене в скроню. потрібно, щоб таких людей не було у Верховній Раді», – сказав він.

Раніше під час бійки в Києві боєць АТО кинув у людей гранату.

Нагадаємо також, що на Майдані сталася масова бійка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: