Помічниці «бурштинового» нардепа Полякова дозволили вільно їздити Україною

Читать на русском
Одній із підозрюваних у так званій справі бурштинової мафії дозволили залишати столицю України.
Тетяна Любонько

Помічниці народного депутата Максима Полякова, підозрюваній у «бурштиновій справі» Тетяні Любонько дозволили вільно пересуватися Українлю.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора САП про продовження запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Так, суд визнав доведеними ризики, які навів прокурор під час судового засідання, а саме переховування від органів досудового розслідування та незаконний вплив на свідків та підозрюваних у цій справі. Також суддя визнав доведеним прокурором перешкоджання стороною захисту в завершенні досудового розслідування, оскільки вони досі не ознайомилися з матеріалами справи.

Однак суд задовольнив клопотання частково, залишивши в обов'язках наступне: прибувати на першу вимогу; повідомляти про зміну місць проживання та роботи; здати на зберігання закордонні паспорти й утримуватися від спілкування з фігурантами розслідування. Водночас суд скасував обов'язок не залишати Київ без дозволу.

Нагадаємо, після повернення закордонного паспорта нардеп Борислав Розенблат злітав до Дубая.

Раніше суд дозволив Полякову виїжджати за кордон.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: