Окупанти в Криму «передали» частину Тузли Росії

Читать на русском
Передача в федеральну власність Росії ділянки Тузлинської коси, що належить Криму, пов'язана з будівництвом моста через Керченську протоку.

Оккупаційна влада в Криму у вівторок, 17 квітня, передала у власність РФ ділянку коси Тузла, по якій проходить міст через Керченську протоку.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це пише РИА Новости.

Кримськотатарська автономія: зміни до Конституції та перейменуванняПро внесення правок до Конституції щодо перейменування та визнання автономії Криму говорять уже не один рік, але поки питання не вирішене. Чому та для чого це потрібно, міркували експерти.

«Здійснити безоплатну передачу з власності республіки Крим в федеральну власність земельної ділянки площею 6530 квадратних метрів з кадастровим номером 90:19:010119: 62, категорія земель - землі населених пунктів, з видом дозволеного використання земельної ділянки - транспорт, розташованої за адресою: Республіка Крим, м. Керч, Коса Тузла», - йдеться в рішенні «Ради міністрів» півострова.

«Глава» республіки Сергій Аксьонов заявив, що передача в федеральну власність ділянки Тузлинської коси є чисто технічним питанням, пов'язаним з будівництвом моста через Керченську протоку.

Як повідомлялося, у 2016 році острів Тузла в анексованому Криму відвідав президент Росії Володимир Путін.

Нагадаємо, в окупованому Криму створюють так звані «козачі дружини» для придушення громадянських протестів.

А Україна готує санкції для компаній, які будують Керченський міст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: