У «Київстарі» вибачилися за критику тендера на 4G

Читать на русском
Президент компанії Київстар Петро Чернишов заявив, що тендер на частоти для 4G був проведений чесно, професійно і відкрито.

Президент компанії «Київстар» Петро Чернишов заявив, що тендер на частоти для 4G був проведений чесно, професійно і відкрито.

Як іформує «Слово і Діло», про це йдеться в коментарі Чернишова, який є в розпорядженні ЕП.

«Протягом всього періоду підготовки і проведення тендерів на частоти для 4G, ми бачили злагоджену роботу всіх інститутів державної влади, регулятора, уряду для того, щоб ця подія відбулася», - йдеться в коментарі.

За його словами, тендер був проведений чесно, професійно і відкрито.

«Ми дуже вдячні за підтримку з боку влади, і зокрема президента України в проведенні успішного аукціону. Я шкодую про свої попередні коментарі, у мене не було намірів критикувати тендерний процес», - підсумував президент компанії.

Раніше Чернишов у спільному інтерв'ю «Економічній правді» і «Зе Інтерв'юер» назвав появу президента на торгах по частотах 4G порушенням.

Він наголосив, що присутність президента - це порушення, так як тим самим він зупинив аукціон.

«Коли він зайшов, йшли торги за другий лот, де переміг Vodafone. І ось він зайшов, ми зробили ставку, Vodafone зробив ставку - торги закінчилися, і він пішов виступати на сцену. А за третій лот торги ще не починалися, фактично аукціон перервався», - зазначив президент компанії.

«Аукціон - конкурентний захід з певними правилами. Якщо вони порушуються, то чисто гіпотетично та сторона, яка програла, може оскаржити», - заявив Чернишов.

Як відомо, під час торгів за частоти 4G в діапазоні 1800 МГц був присутній президент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: