Генштаб ЗСУ погодив усі заявки на включення 4G зв'язку

Читать на русском
У Генштабі ЗСУ також відзначили, що проведена робота була копіткою і виконувалася індивідуально для всіх базових станцій, кожна з яких має свій діапазон частот, потужність, географічне розташування та інші особливості.

Головне управління зв'язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних сил України надало близько 1400 погоджень (100% заявок) на включення базових станцій мобільних операторів lifecell, «Київстар» та Vodafon-Україна, що працюють за технологією 4G-зв'язку (LTE).

Про це зазначається в повідомленні Генштабу на офіційній сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що у надзвичайно короткі терміни в Україні з'явиться 4G зв'язокСказано 12 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«З огляду на велику суспільну значимість впровадження технології 4G в Україні, всі заявки,що надійшли від Українського державного центру радіочастот до Генерального штабу Збройних сил України, були опрацьовані оперативно, раніше за визначені законом терміни», – підкреслюється в повідомленні.

У Генштабі ЗСУ також відзначили, що проведена робота була копіткою й виконувалася індивідуально для всіх базових станцій, кожна з яких має свій діапазон частот, потужність, географічне розташування та інші особливості.

«Необхідність погоджень полягає в забезпеченні електромагнітної сумісності базових станцій мобільного зв'язку з радіоелектронними засобами ЗСУ та інших військових формувань, які працюють в інтересах оборони», – наголошується в повідомленні.

За даними Генштабу ЗСУ всі заявки були узгоджені до 2 квітня.

Раніше повідомлялося, що оператор «зливав» телефонні розмови українців ФСБ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: