У НАУ обрали нового ректора

Читать на русском
Ректором Національного авіаційного університету став Володимир Ісаєнко. Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки.

Ректором Національного авіаційного університету став Володимир Ісаєнко.

Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки, оприлюдненому на сторінці НАУ в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Призначити Ісаєнка Володимира Миколайовича, доктора біологічних наук, професора ректором Національного авіаційного університету терміном на п'ять років із 13 квітня 2018 року до 12 квітня 2023 рік як обраного за конкурсом», – ідеться в наказі.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва призначив до розгляду обвинувальний акт щодо в. о. ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченко та інших осіб за звинуваченням у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі.

Досудове розслідування триває із серпня 2016 року, під час якого 26.08.2016 року, безпосередньо після отримання 100 тис. євро хабара від колишнього працівника НАУ за поновлення його та інших незаконно звільнених працівників, затримали виконувача обов'язків ректора університету та керівника одного з адвокатських об'єднань Києва.

Надалі за результатами проведеного попереднього розслідування в листопаді 2016 року встановлена особа, що організувала й керувала скоєнням зазначеного злочину, якою виявився колишній чиновник Збройних сил і органів державної безпеки України, генерал-майор у відставці.

Раніше повідомлялося, що МОЗ звільнив ректорку медуніверситету Катерину Амосову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: