Редколегія на UMN: санкції проти РФ, війна в Сирії, поліграф для Савченко

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з Сергієм Грішиним «РБК-Україна», Сергієм Івановим «Право на владу», та журналістом Данилою Яневським.

Цього разу редактори та журналісти поговорять про американські санкції проти російських олігархів, а також чи не розпочнеться третя Світова війна через конфлікт в Сирії. Від питань геополітичних перейдуть до суто українських – Савченко та поліграф, невинний Розенблат. А ще журналісти проаналізують виступ в сенаті Цукерберга.

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін та сьогоднішні гості UMN Сергій Грішин «РБК-Україна», Сергій Іванов «Право на владу» і журналіст Данило Яневський говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, в РФ через санкції обвалилися фондовий ринок і рубль. Що пишуть з цього приводу у соцмережах, дивіться в нашому матеріалі.

У що виллються для РФ роки війни в Сирії – в колонці Дениса Поповича.

У НАБУ прокоментували «Слову і Ділу» заяву Розенблата про фальшиві бурштинові законопроекти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: