Прокуратура РФ готує компромат на Мей

Читать на русском
Росія оприлюднить переписку прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей на час її керівництва МВС Британії.

Росія оприлюднить переписку прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей на час її керівництва МВС Британії.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це в понеділок, 9 квітня, на брифінгу в Москві заявив заступник Генерального прокурора РФ Саак Карапетян, повідомляє РИА Новости-Україна.

Британія відмовилася видати візу племінниці Скрипаля - ЗМІВлада Великобританії відмовила племінниці британського агента і колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля Вікторії у візі.

«Сьогодні ми представимо вам копії окремих документів із відповідних кримінальних справ, включаючи матеріали листування з МВС Великобританії, в тому числі безпосередньо з пані Мей у період виконання нею обов'язків міністра внутрішніх справ цієї країни», - сказав він.

За словами Карапетяна, британська влада була зацікавлена у смерті Бориса Березовського, щоб він не повернувся в Росію з наявною у нього інформацією.

«Як тільки пан Березовський зібрався, як випливає із преси і з його заяв, повернутися в Росію, у цей момент відбуваються факти, які ми маємо на сьогодні, - факт смерті Березовського. Кому це було вигідно, щоб Березовський не виїжджав у РФ, щоб не розголошувати ті закриті речі, інформацію, якою він володів, це, я думаю, очевидно, насамперед - британській владі», - заявив Карапетян.

Також, за словами генпрокурора РФ Миколи Атмоньєва, відповідач за позовом Бориса Березовського Володимир Терлюк, який живе у Великобританії, боїться за своє життя після випадку з отруєнням екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля.

Терлюк, котрий живе у Британії, заявив, що після історії зі Скрипалем і Глушковим стурбований за своє життя.

«На тлі подій останніх місяців цього року я весь стурбований за безпеку і життя своєї родини. Факт мого небажання бути лжесвідком може негативно відбитися на моєму імміграційному статусі у Великобританії», - процитував Атмоньєв звернення Терлюка.

Нагадаємо, влада Великобританії відмовила племінниці британського агента і колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля Вікторії у візі.

Раніше 6 квітня стало відомо, що стан Сергія Скрипаля більше не оцінюється як критичний, він прийшов до тями.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: