Медведєв обіцяє США санкції у відповідь

Читать на русском
Нові антиросійські санкції США неприйнятні, а відповідні заходи можуть торкнутися чинних торгових угод і процедур.

Нові антиросійські санкції США неприйнятні, а відповідні заходи можуть торкнутися чинних торгових угод і процедур.

Про це в понеділок, 9 квітня, заявив прем'єр-міністр Дмитро Медведєв на зустрічі з віце-прем'єрами, пише «Слово і Діло».

Санкції США проти російського бізнесу: з'явилася реакція КремляУ Кремлі незадоволені новими обмеженнями з боку США. Росія не залишить без жорсткої відповіді новий пакет санкцій Америки.

Він також наголосив, що Росія залишає за собою право на заходи у відповідь, в тому числі в частині чинних торгових угод, повідомляє РІА Новости.

«Ці рішення, безумовно, є неприйнятними, ми вважаємо їх нелегітимними, оскільки вони взагалі перебувають поза площиною міжнародного права. І, звичайно, залишаємо за собою право на дії у відповідь, включаючи чинні торговельні угоди і процедури», - сказав Медведєв.

За його словами, президент США Дональд Трамп завжди виступав за протекціонізм у політиці США, і нові американські санкції підкреслюють це.

Як повідомлялося, США в п'ятницю, 6 квітня, ввели санкції проти низки російських бізнесменів і підконтрольних їм компаній, а також високопоставлених російських чиновників. На цьому тлі на торгах у РФ і за кордоном у понеділок спостерігається обвальне падіння котирувань цінних паперів багатьох російських компаній і банків, у тому числі тих, яких не торкнулося останнє посилення режиму санкції США.

Також після запровадження санкцій в Росії обвалився рубль.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: