Санкції США проти російського бізнесу: з'явилася реакція Кремля

Читать на русском
У Кремлі незадоволені новими обмеженнями з боку США. Росія не залишить без жорсткої відповіді новий пакет санкцій Америки.

У російському дипломатичному відомстві незадоволені новими обмеженнями з боку США і вважають, що нові санкції свідчать про те, що американська демократія явно деградує.

Про це йдеться в заяві МЗС РФ, передає Слово і Діло

«Зрозуміло, не залишимо нинішній і будь-який новий антиросійський випад без жорсткої відповіді. Однак, перш за все, хотіли б порадити Вашингтону швидше позбутися ілюзій, що з нами можна розмовляти мовою санкцій», - йдеться в заяві.

При цьому, наголошується, що ніякі заходи тиску «не згорнуть Росію з обраного курсу».

У РФ вважають, що санкції «лише демонструють нездатність США домогтися поставлених цілей і консолідують українське суспільство».

Також в МЗС РФ заявили, що «американська демократія явно деградує».

«Залишається лише бажання будь-якими засобами забезпечити глобальну гегемонію США, в тому числі через пресинг країн, які проводять незалежну лінію на відміну від натовських союзників Вашингтона, що говорять своїм голосом», - додали російські дипломати.

Також в п'ятницю в Specially Designated Nationals List (SDN List) було додано 24 фізичних особи - всього під санкціями тепер налічується 179 громадян Росії.

Раніше повідомлялося, що 6 квітня США ввели нові санкції відносно семи великих російських бізнесменів, 14 держкомпаній, 17 чиновників, службовців РФ, а також проти однієї компанії РФ з торгівлі зброєю і пов'язаного з нею банку.

Україна планує синхронізувати санкції проти Російської Федерації з США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: