Українці стали частіше купувати вживані авто: озвучена статистика

Читать на русском
Кількість вживаного автоімпорту в реєстраціях зросла на 87% відносно результатів минулого року і становила 7,4 тис. машин.

У березні секонд-хенд охопив більшу частину первинного ринку легкових авто. Кількість вживаного автоімпорту в реєстраціях зросла на 87%.

Про це повідомляє асоціація «Укравтопром», передає Слово і Діло.

«В Асоціації зазначають, що якщо в березні минулого року на первинному ринку домінували нові автомобілі, на частку яких припало 65% перших реєстрацій, то цього року переважали імпортовані автомобілі з пробігом, що охопили 52% ринку», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, при цьому, кількість вживаного автоімпорту в реєстраціях зросла на 87% відносно результатів минулого року і становила 7,4 тис. машин.

Уточнюється, що лідируючі позиції в березні серед ввезених вживаних іномарок посіли автомобілі марки Volkswagen, Renault та Skoda.

Авто на єврономерах: як нардепи обіцяють вирішити проблемуСлово і Діло зібрало обіцянки народних депутатів щодо вирішення проблеми автомобілів з єврономерами.

«Загалом минулого місяця на первинному ринку легкових автомобілів (первинні реєстрації в Україні нових авто і таких, що були в експлуатації) було реалізовано 14,2 тис. машин, що на 26% більше в порівнянні з березнем 2017 року», - повідомили в Укравтопромі.

Раніше аналітики «Слова і Діла» з'ясували, скільки іномарок на єврономерах їздить в Україні та чим вони небезпечні. Що на цю тему обіцяли політики – в нашому огляді.

По даним порталу, у ВР ще у вересні 2016 року збиралися зареєструвати законопроект про розмитнення іномарок, однак голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна провалила свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: